Θα λέγαμε ότι η βδομάδα που πέρασε ήταν μεταβατική, καθώς κάποιοι επέστρεψαν στην πραγματικότητα, λόγω δουλείας, ενώ κάποιοι άλλοι συνέχισαν τις διακοπές τους, προετοιμαζόμενοι όμως κι εκείνοι για την επικείμενη εβδομάδα…

Καλή εβδομάδα λοιπόν να έχουμε! Επιστροφή στην πραγματικότητα, μαζέψτε glitter και παγιέτες, (εντάξει αφήστε τα ίσως έξω για κάποια έξοδο).

Η πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές έρχεται να μας βρει ανανεωμένες, με στυλ και χάρη!

Τι λέτε, πάμε να κάνουμε τους δρόμους της πόλης το δικό μας catwalk;

 

View this post on Instagram

@vogue__worldwide 😻

A post shared by Women's FASHION VOYAGE® (@fashion.voyage) on

View this post on Instagram

@valentinaaasmus

A post shared by VOGUE CAFE 🌸 (@vogue__cafe) on

View this post on Instagram

Daily routine at the supermarket…

A post shared by E F S T A T H I A T Z O V A (@efstathiatzv) on


Μην ξεχνάτε πως μπορείτε και εσείς να κάνετε hashtag #be2live ή mention be2live.gr και την επόμενη εβδομάδα θα δείτε το δικό σας look στο Weekly Instalook.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.