Κάπως έτσι φτάσαμε να διανύουμε την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, και από εμένα  «Καλό Χειμώνα» δεν θα ακούσετε! Είμαι βλέπετε αυτής της λογικής, που όπως λέει το γνωστό ρητό «Όσο ο κ***λος είναι πιο άσπρος από το υπόλοιπο σώμα, είναι καλοκαίρι». Ε, αυτό! Γι’ αυτό και εσείς στα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας πουλόβερ και φούτερ συνδυασμένα με σορτς και φούστες  θα δείτε. Την ευχούλα πάλι δεν νομίζω να την δείτε, κι αυτό γιατί η προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησε με λίγο κρύο και τα βράδια μας πλέον τη θέλουν την ζακετούλα τους. Οπότε τα λίγο πιο χοντρά ρούχα άρχισαν σιγά σιγά να τραβιούνται άτσαλα και να ξετρυπώνουν ανάμεσα από τα πιο χοντρά και να συνδυάζονται με καλοκαιρινά κομμάτια της ντουλάπας μας. Ας πάμε να δούμε πως τα συνδύασαν οι instagramers, γιατί είναι πολύ εύκολο να την πατήσουμε…

Αν θέλετε να δείτε και τα δικά σας outfit να ανεβαίνουν στα Weekly Instalooks, κάντε μας απλά ένα tag στο Instagram @agathiara_gr.

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.