Σπουδαία φωνή, ξεχωριστή ομορφιά, φρεσκάδα, δημιουργικότητα, ταλέντο, μια νίκη στο Greek Ιdol και μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία… Ευθείες που τέμνονται σε ένα μοναδικό σημείο. Ένα σημείο λαμπερό που ακούει στο όνομα Βαλάντω Τρύφωνος.


   Το νέο της single έχει τίτλο «Σε Νικώ», μια νίκη σε όλα τα επίπεδα. Αποτυπώνει με ευαισθησία την πάλη ενάντια στις αναμνήσεις αλλά και το ταξίδι προς τη συναισθηματική λύτρωση.  Τόσο αυτό, όσο και το προηγούμενο single της με τίτλο «Μοιάζει με αγάπη», το οποίο κέρδισε με την αξία του τέσσερα (4) remix, αποτελούν προάγγελο της επερχόμενης, πρώτης, ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της Κύπριας τραγουδίστριας.

Στη μεριά σου κοιμάμαι κι όσους ήλιους περνάνε,

τους καρφώνω στη λάμπα μπροστά. 

Και βαθιά μου σαν φως σε έχω εδώ,

χρόνια λείπεις μα εγώ,

σε κρατάω αγκαλιά, σε νικώ. 

   Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στο Γιώργο Καραδήμο και  οι στίχοι είναι του Σταύρου Σταύρου. Δίπλα της, μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Μαζί σε όλο αυτό, μετά από αρκετό καιρό στο studio, μετά από πειραματισμούς σε μικρόφωνα, κονσόλες και διάφορα είδη μουσικών οργάνων, η Βαλάντω αποδεικνύει πως αξίζει να προσπαθείς για το καλύτερο, αξίζει να δουλεύεις με το σωστό τρόπο, με σκοπό να αρέσει όλη αυτή η προσπάθεια στον κόσμο, να αγαπηθεί. Και μιλώντας τουλάχιστον σαν ακροατής, θα έλεγα πως το τραγούδι και μας άγγιξε και το νιώσαμε, το απολαύσαμε και το βραβεύσαμε με τον τίτλο του #weeks_song για αυτή την εβδομάδα!

Video clip «Σε νικώ» 

Για να μαθαίνεις νέα: https://www.facebook.com/valando.tryfonos/


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.