Η agathiara.gr μου εκμυστηρεύτηκε προσωπικά ότι την πάτησε με την διασκευή της προηγούμενης εβδομάδας. Οπότε δεν έχω παρά να της χαρίσω και να της αφιερώσω άλλη μία.

Και αυτή τη φορά θα είναι κάτι «δικό μας» κι όταν λέω κάτι δικό μας εννοώ τον αγαπημένο μας Χρήστο Μάστορα, τον δικό μας Έλληνα mr. Melissa, που πήρε το τραγούδι «Human» από Rag’n’Bone Man, μπήκε σε ένα στούντιο και έκανε τα μαγικά του.

Λίγο η ξεχωριστή φωνή του, που μπορείς να την καταλάβεις ανάμεσα σε πολλές άλλες, λίγο το ιδιαίτερο γρέζι της, λίγο η εξαιρετική του αγγλική προφορά, λίγο που ό,τι αγγίζουν οι  φωνητικές του χορδές γίνεται χρυσό, ήρθε και έγινε το τραγούδι αυτό που συνηθίζεται να λέγεται από πολλούς «δικό του» και μάλλον με έκανε να ξεχάσω την original version.

Δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις για το ποιος είναι ο Χρήστος Μάστορας και τι έχει κάνει είτε μόνος είτε με την μπάντα του «Μέλισσες».

Αρκεί το ταλέντο του για να στο επιβεβαιώσει και μια βδομάδα για να του την αφιερώσουμε!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.