Αυτή τη βδομάδα το #weeks_song έχει τίτλο «Από δω και πέρα» και τραγουδιέται με ταλέντο και φρεσκάδα από τη φωνή της ξεχωριστής Κατερίνας Λιόλιου.

Τη γνωρίζουμε από το γνωστό talent show “The Voice” και πιο συγκεκριμένα από το #teamVandi, όπου διέπρεψε για το ροκ, δυναμικό της στυλ και πρωτοτυπούσε με τις εξαιρετικές της μουσικές προτιμήσεις. Με σύμμαχο της τη Δέσποινα Βανδή, που πίστεψε στο ταλέντο και στις δυνατότητές της, η Κατερίνα Λιόλιου κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά στο παιχνίδι κερδίζοντας ένα στοίχημα με τον εαυτό της αλλά και με το κοινό.

Κατάγεται από τη δική μας Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε το 1994 και είναι μόνο 22 ετών αλλά η εξέλιξή της στο μουσικό χώρο είναι ήδη μεγάλη και όχι άδικα! Έχει συνεργαστεί με γνωστούς και πετυχημένους καλλιτέχνες όπως τους Stan, Στέλιο Ρόκκο, Γιώργο Σαμπάνη, Τάμτα, Αντώνη Ρέμο, Χρήστο Δάντη και μη ζηλέψετε… αλλά την έχω θαυμάσει και live και όχι μόνο μία φορά, καταλήγοντας ότι η Κατερίνα Λιόλιου είναι και ταλαντούχα και εθιστική!

Δείχνει να πειραματίζεται με διάφορα μουσικά μονοπάτια και αυτό μας αρέσει.

Έχει τραγουδήσει «Everything about you», «If we only stay the night», «Έλα», «Ήταν λίγο», «Αυτή τη φορά» και πολλά άλλα, φτάνοντας στο σήμερα αναρωτιέμαι τι άραγε θα γίνει «Από δω και πέρα;».

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.