Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φανερά επηρεασμένη από το κλίμα των ημερών, δε μπορούσα να σας αφήσω χωρίς ερωτικό τραγούδι.


Μόνο που αυτή τη φορά, δε θα σας πω πολλά. Μονάχα θα σας συστήσω τον κύριο Mario Biondi, τον λευκό Ιταλό τραγουδιστή της soul-jazz μουσικής με τη «μαύρη» φωνή, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς. Ιταλικό ταμπεραμέντο, βαθιά χροιά, ερωτικές, αισθαντικές μελωδίες, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του.

Η μουσική του ποτισμένη με στοιχεία του 50’ και του 60’, πάντα βέβαια με την πινελιά του μοντέρνου της εποχής. Έχει καθιερώσει το δικό του προσωπικό στυλ, εύκολα αναγνωρίσιμο για τους γνώστες του είδους ή τους fansτου.

Ειδικά γι’ αυτή την εβδομάδα λοιπόν ο Mario Biondi θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική ζεστή φωνή του πως «ο έρωτας είναι ναός» και δεν έχει άδικο. Το «love is a temple» είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μου κομμάτια, αισθησιακό, ρυθμικό, υπέροχο κομμάτι μουσικής που σε κάνει να θέλεις να πάρεις αγκαλιά αυτόν ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου.

Και….. α ναι! Έλεγα πως αυτή τη φορά δε θα σας πω πολλά. Και είναι αλήθεια πως όταν η μουσική εξυμνεί τον έρωτα τότε τα λόγια περιττεύουν…

Ας μιλήσουν τα τραγούδια λοιπόν.


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.