Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν… Λίγο που πλησιάζει η άνοιξη, λίγο που τα λουλουδάκια θα ανθίσουν και τα πουλάκια όμορφα πάλι θα μας τιτιβίσουν…. έπιασε, που λέτε, την agathiara μας μια δόση τρέλας να το πω? Μια δόση αλητείας να το πω? Την έπιασε, κάτι ζωηρό και έξαλλο τέλος πάντων και άρχισε να ακούσει JOEY… κι έτσι όπως άκουγε τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του «Γούστο μου, καπέλο μου», σκάλωσε στο κομμάτι που έχει τον τίτλο «Μπουρδέλο» και πολύ της άρεσε, το άκουσε, το ξανάκουσε, το λάτρεψε και το βράβευσε με τον τίτλο τους #weeks_song και σας το αφιερώνει με αγάπη. Έτσι για να μας μπει με το δεξί η άνοιξη και ο νέος μήνας!

Στίχοι λοιπόν δικοί του, μπλεγμένοι σε παραπάνω από δύο γλώσσες,  μουσική επίσης δική του και στο τρομπόνι ο κύριος Δημήτρης Ματζίρης, απόδειξη ότι όπου υπάρχει ταλέντο, εκεί μπορείς να περιμένεις θαύματα. Ο JOEY ένα τυπάκι που αρνείται να μεγαλώσει, λάτρης της Rollκαι Folk μουσικής και ερωτευμένος με την κιθάρα του, αγαπά να γράφει τραγούδια εμπνευσμένα από αληθινές ιστορίες. Θα τον βρεις σε live, σε street παιξίματα εντός και εκτός Ελλάδος. Ο δίσκος του «Γούστο μου, καπέλο μου» ολοκληρώνεται σύντομα, οπότε μείνε συντονισμένος στα:

https://www.joey.gr

https://www.youtube.com/Joeyrefile

https://www.facebook.com/Joey.re.file

Άκου το τραγούδι:

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.