Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρη ότι γνωρίζετε όλοι το υπέροχο τραγούδι από Ed Sheeran  “Shape of you”. Έτσι δεν είναι; Ναι.

Ε αυτό είναι και το #weeks_song αυτής της εβδομάδας. Αλλά όχι το original…αυτή τη βδομάδα το #weeks_song μας είναι cover και δίπλα από τη λέξη cover βάλε “Walk of the Earth”.

Η μπάντα ξενικά από τον Καναδά, αποτελείται από πέντε μέλη, μουσικούς με ταλέντο που ξεχειλίζει, αυτοσχέδια μουσικά όργανα και μη και πολλά τραγούδια που παίζονται με ένα μοναδικό και πολύ ξεχωριστό τρόπο. Η χημεία μεταξύ των μελών είναι φανερή και όλα θα έλεγα πως συντελούν σε αυτό το καινοτόμο φαινόμενο που ονομάζεται ‘Walk of the Earth” που πολύ γρήγορα κέντρισε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. Το αποτέλεσμα μαγικό γι’ αυτό μην αργείς, πάτα play και κάνε follow σε social media και YouTube προκειμένου να μη χάσεις κανένα νέο δημιούργημά τους!

Το τραγούδι αυτό έχει δύο λόγους που βρίσκεται στη λίστα των #weeks_song της agathiara.gr. Πρώτον γιατί είναι αδιαμφισβήτητα μοναδική η εκτέλεση από το συγκρότημα αλλά και γιατί αν ρωτούσε η φίλη μου Κική Τσάνη στο άρθρο της εδώ τον Ed Sheeran«Πότε την πάτησες τελευταία φορά αγαπημένε μας Ed;» εκείνος σίγουρα και με μεγάλη ευκολία θα απαντούσε «Όταν το cover από το τραγούδι σου είναι μακράν καλύτερο από το original»..

Ουψ! Πώς την πάτησες έτσι;;

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Kasapi

Γεννήθηκα για να ερωτευτώ... Λάτρης των βιβλίων, του γέλιου και της αλήθειας! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος μας θα ήταν άσχημος δίχως παιδιά και ο ουρανός θα είχε χρώμα γκρι. Με φοβίζει η αρνητική ενεργεία και οι άνθρωποι που δεν τρώνε πολύ.