Τα αρβυλάκια που όλες αγαπήσαμε είναι εδώ! Όχι δεν «κατατασσόμαστε», απλά τα αρβυλακια είναι η νέα τάση που αγαπήσαμε (και την πατήσαμε), αφού με αυτά θα είσαι άνετη και στυλάτη όλη μέρα!

Μπορείς να τα φορέσεις με παντελόνι για ένα πιο casual look αλλά και με φούστες και φορέματα, δίνοντας μια πιο rock νότα στο outfit σου. Και επειδή γνωρίζουμε ότι δεν έχεις και πάρα πολύ χρόνο για να ψάξεις σε όλα τα καταστήματα πιο είναι το κατάλληλο για σένα, αλλά και για την τσέπη σου, βγήκαμε εμείς μια βόλτα στην αγορά και σου έχουμε τα καλύτερα αρβυλάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Πάμε για ψώνια λοιπόν!

 

Assos 47,30€

 

H&M 34,99€

Luigi 34,95€

Luigi 34,95€

Luigi 34,99€

Migato 50€, 60€

Voi&Noi 27,99€

Voi&Noi 79,99€

Zara 69,95€

Zara 69,95€

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.