Και έρχεται η πολυπόθητη μέρα που αλλάζει ο χρόνος, γνωστή κι ως New Years Eve, ο κόσμος έχει κατακλύσει την αγορά για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια, για βόλτες, προκειμένου να “απολαύσει” το Χριστουγεννιάτικο στολισμό και να “μπει” στο κλίμα των εορτών. Οι περισσότερες από εσάς, αν όχι όλες, είστε κάπου καλεσμένες για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, είτε αυτό είναι σε κάποιο σπίτι είτε σε κάποιο μαγαζί, εσείς οφείλετε να είστε εκθαμβωτικές! Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είναι, ξεκάθαρα, η ευκαιρία σας για να λάμψετε! Ίσως να ναι η μόνη μέρα μέσα στη χρονιά, κατά την οποία μπορείτε να φορέσετε το outfit εκείνο που υπό άλλες συνθήκες θα το χαρακτηρίζατε ως, too much και overdressed.

Όπως είναι φυσικό τα “trend” που εμφανίστηκαν και μας “συντρόφευαν” το 2016, δηλαδή το βελούδο, η παγιέτα, το τούλι, οι ολόσωμες φόρμες κ.α., αυτά θα είναι και εκείνα που θα μας “στολίσουν” το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (αλλά και τις υπόλοιπες μέρες των γιορτών που θα είστε κάπου καλεσμένοι).

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, έντεκα σύνολα για όλα τα γούστα, φορέματα, φούστες, παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Υ.Γ: Κορίτσια μου προσοχή μόνο, μην την πατήσετε σαν την Agathiara, και το παρακάνετε με το ντύσιμο, γιατί η Πρωτοχρονιά εύκολα μπορεί να γίνει χαρούμενη αποκριά…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.