Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αγαπούν τα Χριστούγεννα, τον στολισμό της πόλης και εκστασιάζονται με όλα αυτά τα λαμπάκια και τα αστραφτερά στολίδια!

Για όλους εμάς που έχουμε μπει εδώ και μέρες στο εορταστικό κλίμα, αλλά και για εσάς που περιμένετε τις τελευταίες μέρες για να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων, έχουμε να προτείνουμε τα κατάλληλα σημεία της πόλης που σίγουρα θα δώσουν μία εορταστική νότα στην καθημερινότητά μας!

  • Menta

Νομίζω πως δύσκολα θα συναντήσει κανείς μαγαζί που διατηρεί τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Φανταστείτε λοιπόν, τι μπορεί να συμβαίνει στις γιορτές… Τα λαμπάκια πολλαπλασιάζονται, τα στολίδια και οι διακοσμητικές συνθέσεις κοσμούν κάθε γωνία και το μόνο σίγουρο είναι πως η cozy και φιλική ατμόσφαιρα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα!

  • Chilai

Νέο απόκτημα της πόλης, το Chilai έχει επιμεληθεί για τα καλά την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τα στολίδια και τα λαμπάκια να υπάρχουν κυριολεκτικά παντού! Κλασσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια παίρνουν μορφή μέσω κάθε λογής αντικειμένων και φυσικά μας βάζουν κατευθείαν στο mood.

  • Βογατσικού 3

Το μικρό αλλά πολύ γνωστό μπαρ της ομώνυμης οδού προτίμησε για φέτος πιο λιτή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, ωστόσο αρκετή για να τραβήξει το βλέμμα. Η σύνθεση στο μπαρ με τα διάφορα λαμπιόνια και στολίδια και οι εναλλακτικά στολισμένες πλευρές είναι αρκετά για να μεταφέρουν την θετική ενέργεια και την καλή διάθεση, που ήδη χαρακτηρίζουν το μπαρ!

  • Διατηρητέο

Το ζεστό και όμορφο καφέ της Ικτίνου είναι το απόλυτο παράδειγμα του χριστουγεννιάτικου στολισμού! Ξεκινά την ανακαίνιση του χώρου πολύ πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου, έτσι ώστε αυτός να μεταμορφωθεί σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο τοπίο. Στολίδια μεγάλα, μινιατούρες, παλιά αντικείμενα, έντονα χρώματα και φυσικά λαμπιόνια, συνθέτουν το σκηνικό για να απολαύσει κανείς στο έπακρο τις γιορτές από νωρίς!


Τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία για να μοιράσουμε αγάπη και πολλά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά κυρίως να αρπάξουμε την ευκαιρία να αφεθούμε και να νιώσουμε παιδιά έστω και για λίγες μέρες.

Απολαύστε το!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…