Τη μέρα του Άγιου Βαλεντίνου έχει καρδούλες παντού, τα ζαχαροπλαστεία, τα ανθοπωλεία, τα καταστήματα στην αγορά, τα site στο ίντερνετ… Αυτή τη γιορτή ή θα την αγαπήσεις ή θα τη περιγελάς. Ναι, συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται αυτή η μέρα για να δείξεις ότι είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπό σου, αλλά εμένα πάντα με γοήτευε η συγκεκριμένη μέρα, για πολλά συναισθήματα που έχω νιώσει στο παρελθόν…

Αυτή τη φορά θα γράψω για σένα, έρωτά μου, που με μάγεψες από τη πρώτη στιγμή που σε είδα. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, όμως ένιωσα από τις πρώτες μας στιγμές ότι θα ήσουν κάτι το μοναδικό για μένα. Και πίστεψέ με, δεν είμαι επιπόλαιη, ούτε παρορμητική στο συναίσθημά μου. Όταν αισθάνομαι ότι κάποιος έρχεται να μου αλλάξει τη ζωή, απλά μου συμβαίνει.

Και δε σου κρύβω ότι εσύ ήρθες σε μένα για αυτό το λόγο, ήρθες για να μείνεις.

Δεν ήρθες για να γεμίσεις κενά, δεν ήρθες μισός, ήρθες ολοκληρωμένος για να πετάξουμε μαζί σε έναν κόσμο μαγικό με πολύ έρωτα, αγάπη και ομορφιά! Ήρθες για να αγκαλιάσεις την ψυχή μου και να με παρασύρεις στα πιο φωτεινά σημεία της καρδιάς σου. Ήρθες να μου χαρίσεις το πιο πολύτιμό σου θησαυρό για να τον έχω φυλαγμένο στη κρυψώνα του έρωτά μου. Ήρθες και εγώ σου ανοίγω διάπλατα τη πόρτα της ζωής μου, να περάσεις μέσα και σου έχω στρωμένα ροδοπέταλα για να σε καλωσορίσω.

 

 

Ήρθες για να μου δείξεις το δρόμο του φεγγαριού που γεμίζει με φως όλα τα σκοτάδια μέσα μου. Ήρθες για να μου χαρίσεις όλο το μπλε του ουρανού και όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ήρθες για να μου κρατάς σφιχτά το χέρι και να προχωρήσουμε μαζί.  Ήρθες για να πιστέψεις σε μένα και εγώ σε σένα. Ήρθες για να μου αφιερωθείς και εγώ να σου αφεθώ.

Ήρθες για να μου δείξεις τον κόσμο σου με τα δικά σου μάτια… Και είναι τόσο όμορφος αυτός ο κόσμος!

 

Καλωσήρθες έρωτά μου

και

Χρόνια μας Πολλά!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!