Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά έχουμε καινούριο ζώδιο, τον ένα και μοναδικό Υδροχόο.


Τα στοιχεία που τον πλαισιώνουν δεν είναι τόσο χαρακτηριστικά όσο άλλων ζωδίων, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι πρόκειται για πολύ έξυπνους και πνευματώδεις ανθρώπους.

Έχουν πολύ χιούμορ που μπορεί να ξαφνιάσει ευχάριστα, καθώς εκ πρώτης όψεως, είναι ιδιαίτερα σοβαροί και μετρημένοι. Είναι σταθεροί στις απόψεις τους και η πρωτοτυπία αποτελεί το βασικό προσόν τους, ενώ το πείσμα τους και η πεποίθηση πως είναι πάντα σωστοί σε ό,τι πουν, είναι το αρνητικό κομμάτι τους.

 Τι εννοείς έχω άδικο_ Είμαι Υδροχόος!

The Girl

Είναι πάντα ευγενική και μετρημένη και στην αρχή θα φανεί απροσδιόριστα απόμακρη. Ωστόσο αν της δώσεις χρόνο, χώρο και ασφάλεια, θα διαπιστώσεις μια νέα πλευρά της προσωπικότητάς της, καθώς έχει αστείρευτο χιούμορ και δε διστάζει να τσαλακώσει την τέλεια εικόνα της, προκειμένου να σε κάνει να γελάσεις.

Με τους πολύ κοντινούς της μοιράζεται τα πάντα με αναλυτικές λεπτομέρειες και είναι πρόθυμη να δώσει συμβουλές, ακόμα και αν δεν της ζητηθούν. Θα στηρίξει την άποψή της μέχρι τελικής πτώσεως και ακόμα και αν διαπιστώσει πως είναι λάθος, λόγω της εφευρετικότητάς της θα προκύπτουν διαρκώς νέα επιχειρήματα.

Της αρέσει να διασκεδάζει και να σχολιάζει τα πάντα. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο με μια Υδροχόο, πρέπει να προσπαθείς συνέχεια γι’αυτή.

Θυμήσου, ακόμα και αν σε θέλει, δε σε χρειάζεται.

The Boy

Ο άνδρας Υδροχόος έχει ιδιαίτερο χιούμορ, που κάποιες φορές προκαλεί. Ο αυτοσαρκασμός είναι το φόρτε του, αλλά παίρνει βραβείο και στην ειρωνεία, καθώς αν του πας κόντρα, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι τόσο σαρκαστικές και έντονες, με αποτέλεσμα να σε αφοπλίσουν εντελώς.

Ισχύει και γι’αυτόν ότι είναι πεισματάρης, όπως  η γυναίκα, όμως το φτάνει σε άλλον επίπεδο, αφού είναι μονίμως έτοιμος να επαναστατήσει. Φύσει παρατηρητικός, δεν του ξεφεύγει τίποτα. Θέλει να περνάει καλά με το δικό του τρόπο, οπότε μην προσπαθήσεις να τον τιθασεύσεις ούτε στο ελάχιστο.

Είναι πάντα σε έρευνα για το πως θα ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα περάσεις πολύ καλά αν βγεις μαζί του, όμως πρώτα θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη, καθώς δύσκολα γνωστοποιεί τα αισθήματα και τα θέλω του.

Δώσε λίγο χρόνο!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Kiki Tsani

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.